Treasure island

Treasure islandBij het slot van Treasures Island draait het om schatten die er te vinden zijn op een eiland. Er zijn enorme schatten te vinden en deze schatten kunnen ervoor zorgen dat jij een grote winst weet te behalen. Het spel is gemaakt met oog voor detail. De afbeeldingen die op de wielen te zien zijn die zien er zeer fraai uit. Dit geldt dan voor de schatten die te zien zijn maar ook voor de schatten. Daarnaast zijn er dan verschillende cijfers en letters waarmee leuke winsten kunnen worden gedraaid. Naast dat het spel er leuk uit ziet zijn er ook spannende geluiden en dit maakt het dat het spel ook een unieke sfeer heeft.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Treasure Island zal je aan het scherm gebonden houden

Ga je het slot van Treasure Island spelen dan zal je met veel spanning zitten te spelen. Het spel is spannend omdat er veel geld te winnen is maar ook omdat er zeer duistere figuren op de wielen te zien zijn. Dit is dan Gebonden houdenbijvoorbeeld een skelet wat een piraat is. Het spel kent vijf wielen en deze wielen die hebben dan drie rijen. Er zijn veertig winlijnen waar op te spelen is en dit maakt het dat je al snel de eerste winst zal hebben behaald. De zijkant van het scherm laat de nummers van deze winlijnen zien staan. Klik je een nummer op het touchscreen aan dan zie je hoe de winlijn loopt. Weet je een winst te behalen dan wordt er niet alleen getoond hoeveel winst je hebt behaald maar je ziet dan ook op welke winlijn deze is behaald is. Het is ook leuk om te zien hoe de afbeeldingen oplichten als je een winnende combinatie draait. Je ziet aan alles dat dit een spel is wat echt af is.

Makkelijker een leuke winst behalen

Leuke winst behalenJij zal ook spelen om een winst te behalen. Dit kun je makkelijker doen door van de wilds in het spel gebruik te maken. De wilds die zie je ook bij een schat staan. De wild die kan de vorm van iedere andere afbeelding aannemen en dit maakt het dat er eenvoudiger winnende combinaties te behalen zijn. Dit is echter niet de enige manier om snel een winst te behalen. Het spel kent ook een bonus en dit zijn gratis spins die je kunt krijgen. Je zal winsten dat de winsten enorm stijgen als er met de gratis spins gespeeld wordt.

Het spel speelt prima op de mobiele apparaten

Speelt primaAls je Treasure Island speelt op de mobiele apparaten dan speelt dit makkelijk. Het spel is zo gemaakt dat het makkelijk te spelen is en dit is dan ook het geval als er op een kleiner scherm van de smartphone gespeeld wordt. Wil je graag zelf weten hoe het spel speelt dan kan dit door het spel op deze pagina gratis te spelen. Dit geeft je dan een goede indruk van het spel. Tijdens het gratis spelen kunnen er geen echte winsten worden behaald. Wel heb je op ieder moment om voor echt geld te spelen en zo dan echte winsten te behalen.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel