Royal Frog

Royal FrogHet sprookje van een kikker die een prins werd dat zal je vast kennen. Quickspin vond dit een goed sprookje om een online gokkast over te maken. We moeten ook zeggen dat ze dit goed gelukt is. Wanneer het spel start dan zie je meteen een uitleg over het spel en dan zie je meteen al dat het een duidelijk spel is dat niet moeilijk is om te leren. De afbeeldingen die je op de wielen ziet staan die zien er erg mooi uit. Dit zijn dan afbeeldingen die met het sprookje te maken hebben. Zijn bloemen en natuurlijk ook kikkers. Daarbij zijn er dan ook nog diverse cijfertjes en letters die je ziet staan. Met deze afbeeldingen en de letters en cijfers dien je dan winnende combinaties te draaien.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

De eigenschappen van Royal Frog

De eigenschappenHet is een slot dat iets afwijkt van de andere online gokkasten van Quickspin. Dit is omdat er een extra rij op de wielen aanwezig is. Waar de meeste online gokkasten vijf wielen en drie rijen hebben zijn er bij Royal Frog vier rijen aanwezig. Dit maakt het dat er ook meer winnende combinaties te draaien zijn. Dit kan dan op veertig winlijnen. Wil je graag weten wat de afbeeldingen met de meeste waarde zijn dan kun je bij de paytable kijken. Hier zie je overzichtelijk in een schema staan wat de waarden zijn en direct is het dan duidelijk welke afbeeldingen jou de meeste winst zullen opleveren. Wanneer je een winst weet gedraaid hebt dan zie je welke winlijn jou deze winst heeft bezorgd en dan wordt ook meteen getoond wat de winst is die je hebt weten te behalen. Wanneer je een speler bent die nog niet zo vaak gespeeld heeft dan zal je ook geen problemen hebben om dit spel leren te spelen. Uiteraard Spelen met smartphonekunnen ook de gevorderde spelers veel plezier aan dit spel beleven.

Het spelen met de smartphone en de tablet

Dit spel is leuk om te spelen en dat is dan niet alleen op de computer of de laptop. Het is ook erg leuk om dit spel te spelen op de mobiele apparaten. Vooral de bediening zal je dan bevallen. Met een simpele aanraking kun je dan een inzet plaatsen of is het mogelijk om een spin aan het slot te geven. We mogen misschien wel stellen dat het makkelijker is om het spel te bedienen met de smartphone of de tablet dan met de muis bij de computer.

Gratis snel het spel spelen

Gratis spelenWil je graag alle mogelijkheden zelf ervaren dan kan dit door het spel zelf gratis te spelen. Dit kan op deze pagina en meteen zal je dan alle mogelijkheden zelf ervaren. Al snel zal je dan tot de conclusie komen dat het niet alleen een spel is dat er erg mooi uitziet maar dat het ook een spel is dat enorm leuk is om te spelen. Tijdens het spelen heb je geen mogelijkhede
n om echte winsten te behalen. Wanneer je dit wel graag wilt dan heb je de mogelijkheid om op ieder moment Royal Frog met echt geld te gaan spelen. Misschien weet jij dan wel een leuk geldbedrag te winnen.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel