Gold Lab

Gold LabJe zult geen spijt krijgen van het spelen van Gold Lab. Het is een spel met veel mogelijkheden en wat nog belangrijker is dat is de kwaliteit van het spel. Quickspin heeft wederom een spel weten te maken wat leuk is voor grote groepen spelers en wat niet snel zal vervelen. Het draait bij dit spel om een laboratorium en daar dien je de winnende combinaties te draaien. Dit kan dan met verschillende robijnen maar dit kan ook met flesjes. De flesjes die zijn misschien wel het leukste want wanneer je hier een winst mee draait dan zie je dat er aan de zijkant van het spel ook flessen staan en die beginnen zich dan ook te vullen.

Weet je een fles vol te maken dan zal de winst enorm gaan stijgen. Dit is allemaal erg leuk gemaakt en de animaties die hierbij horen zul je ook graag bekijken. Uiteraard zijn de hoge winsten ook een reden voor de spelers om dit spel te spelen. Het spel kent vijf wielen en deze hebben drie rijen. Het spel kent vijfentwintig winlijnen en daar kun je al snel de eerste winst mee behalen. Er wordt dan ook direct getoond hoeveel winst je hebt behaald.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Het gratis spelen op je mobiel

Gratis spelenHet leuke Gold Lab is dat je dit spel gratis kunt spelen op je mobiel. Je zult al snel merken dat dit een spel is dat je vaker zou willen spelen. Het spel zorgt ervoor dat je graag wilt weten wat er gaat gebeuren bij de volgende spin. Ga je gratis spelen dan doe je dit wel met virtueel geld en dan zijn er geen echte winsten te behalen. Toch geeft dit je wel een goed beeld van het spel en kun je ook op ieder moment voor echt geld gaan spelen.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel