Sugar Trail

Sugar TrailSpeel je Sugar Trail dan speel je op een slot dat helemaal draait om snoep. Ben je dan ook dol op zoete verrassingen dan zal dit een spel zijn dat je graag gaat spelen. Op de wielen zie je snoep staan maar ook diverse beertjes. Deze beertjes hebben dan ook weer snoep vast. De afbeeldingen zijn zeer mooi gemaakt en het spel is een genot om naar te kijken. Naast het snoep en de beren zijn er ook diverse letters en cijfers op de wielen te zien. Het is dan de bedoeling om met al deze symbolen de winnende combinaties te draaien. Wanneer je hier succesvol in bent dan kan dit je leuke winsten opleveren.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Sugar Trail is duidelijk en makkelijk om te spelen

Makkelijk om te spelenWanneer je een spel van Quickspin op je mobiel speelt dan wil je wel dat deze duidelijk is en dat je ook niet veel moeite hebt om deze te spelen. Dit is bij dit spel niet het geval. Zelfs op de kleinere schermen van de smartphones is het spel makkelijk te spelen en doordat je van het touchscreen gebruik kunt maken kun je op een eenvoudige wijze inzetten en is het ook erg makkelijk om een spin aan de gokkast te geven. Het spel kent vijf wielen en deze wielen hebben dan weer drie rijen. Het is een spel waar je nooit lang zal moeten wachten op de eerste winst aangezien je van veertig winlijnen gebruik kunt maken. De nummers die staan aan de zijkanten van het spel op zuurstokken weergegeven en als je met de muis op een nummer van een winlijn gaat staan dan zie je ook direct hoe een winlijn loopt. Dit is dan ook weer een voorbeeld van hoe duidelijk het spel is en met welk gemak je deze kunt spelen.

Gratis spinsGratis spins als bonus

Een leuk pluspunt bij dit spel is dat je als bonus gratis spins kunt krijgen. Deze gratis spins die zorgen ervoor dat je langer door kunt spelen en daardoor maak je dan weer een hogere kans op een leuke winst. Naast de gratis spins kun je in het spel ook van wilds gebruik maken. Dit zijn symbolen die de vorm van ieder ander symbool aan kunnen nemen en dit maakt het dan weer makkelijker om winnende combinaties te maken. Dit in combinatie met de vele winlijnen zal je vaak naar een winst laten kijken en dat is waar je natuurlijk voor speelt.

Gratis het spel ervarenHet spel ervaren

Ben je benieuwd hoe leuk het is om Sugar Trail te spelen dan kan dit gratis. Je kunt dan direct starten met spelen en je hoeft je niet eerst in te schrijven en het is dan ook niet nodig om een storting te plaatsen. Het gratis spelen doe je voor je plezier en dit kan je geen echte winsten opleveren. Het is dan ook bedoeld om je te overtuigen van de mogelijkheden van het spel. Wanneer jij overtuigd bent dan kun je op ieder moment voor echt geld spelen en dan kun je wel kans maken op de indrukwekkende winsten.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel