Big bad wolf

Big bad wolfHet slot van de Big Bad Wolf gaat over het sprookje van de boze wolf en de drie biggetjes.  Het sprookje is leuk maar als je het slot gaat spelen dan zal je merken dat dit ook zeer leuk is om te doen. Wat je direct op zal vallen is dat het spel wel heel erg leuk gemaakt is. De afbeeldingen zien er oogstrelend uit en ook de achtergrond van het spel is mooi gemaakt. De muziek past dan ook nog eens perfect bij het spel en dit zorgt ervoor dat het leuk blijft om het spel te spelen. Het spel laat naast de afbeeldingen ook verschillende letters en cijfers zien en naast de afbeeldingen kunnen daar ook winnende combinaties mee gedraaid worden.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Het spelen van de Big Bad Wolf

Het spelen vanGa je het slot spelen dan zal je dit veel plezier bezorgen. Er zijn dan vijf wielen om mee te spelen en deze hebben drie rijen. Het zijn niet de traditionele wielen die je gewend bent maar er zijn houten kisten waar de afbeeldingen in of op staan. Wanneer je een spin aan het slot geeft dan zie je de kisten verdwijnen en dan zie je kort een lege schuur met een varken erin. Al snel komen er dan weer nieuwe kisten waar je dan weer winnende combinaties mee kunt draaien. Het spel heeft vijfentwintig winlijnen en de cijfers van deze lijnen zie je aan de zijkant van het scherm staan. Wanneer je een cijfer van een winlijn aantikt op het touchscreen van je mobiele apparaat dan zie je meteen hoe een winlijn loopt. Weet je een winst te behalen dan zie je ook direct hoe groot deze winst is en dan wordt er ook direct getoond op welke winlijn deze is behaald.

Makkelijk en snelMakkelijk en snel spelen

Wil je makkelijk en snel een op een online gokkast spelen op je mobiel dan is de Big Bad Wolf aan te raden. Het spel is makkelijk om te leren en je zal meteen door hebben hoe er gespeeld moet worden. Al na een paar spins zal je helemaal opgaan in het spel en zal je steeds weer benieuwd zijn of er een leuke winst is behaald. Er zijn dan ook nog eens wilds in het spel. Deze kunnen de vorm van iedere andere afbeelding aannemen en dit maakt het makkelijker om een winst te draaien.

Een respin bij een winst

RespinsHeb je een winst gedraaid en zie je eerst wat de winst is die je hebt behaald en daarna verdwijnen de kisten waar een winst mee is behaald. Hier komen dan andere kosten voor in de plaats en dit gebeurt gratis en dit kost je geen extra spin. Op deze wijze kunnen er dan steeds weer nieuwe winsten worden behaald. Wil je graag weten hoe het spel speelt en wat voor jou de positieve punten in het spel zijn dan is het mogelijk om op deze pagina het spel gratis te spelen. Dit zal je dan een goed beeld geven van de mogelijkheden van het spel.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel