The Epic Journey

The Epic JourneyDe gokkast The Epic Journey is door Quickspin gemaakt. Het is een gokkast waar de spanning hoog kan oplopen. Het is zeker geen gemakkelijke gokkast. Het is een online automaat waar je de meest mooie prijzen kunt krijgen. Het is de opzet van de gokkast, die dit mogelijk maakt. Er is namelijk niet een gokkast met een aantal wielen en rijen, maar er zijn een drietal gokkasten met rijen en wielen in deze automaat. Het is heerlijk om de manieren te ontdekken en om zo een toptijd te hebben. Natuurlijk is het goed om te weten, dat er meer dan honderd winlijnen zijn waar je gebruik van kunt maken. Ook is er een sterk bonus spel en zijn er tal van andere features om het spel nog spannender te maken. We weten het ook zeker, dat jij hier een uitstekende tijd zal beleven. Neem er gerust eens een kijkje. Ook vanaf het mobiele toestel is deze automaat uitstekend te bezoeken.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Hoe te starten bij de Epic Journey gokautomaat?

Hoe te startenHet is natuurlijk goed om te weten hoe een spel gespeeld moet worden, nog voordat je er mee gaat starten. Soms is het echter ook goed om gewoon te beginnen. Ontdek zelf deze verrassende gokkast met tal van opties om een prijs in de wacht te slepen. Het is wonderbaarlijk te zien hoe je met de drie gokkasten in een gokkast een leuke tijd kunt hebben. Je weet soms gewoon niet waar je kijken moet. Het is gelukkig gemakkelijk om dankzij de animaties de verschillende gokkasten in de gokkast te onderscheiden. Hierdoor is het geheel ook nog een stuk mooier gemaakt ook.

De free spinsDe free spins

Het is heerlijk om te zien welke verschillende opties deze gokkast kent. Kijk naar de opties en weet hoe ook jij hoge winsten kunt krijgen met de hulp van de free spins. Het is ook geweldig om te zien hoe de vulkaan ontploft en over de wielen de wild symbolen verspreid. De winsten kunnen hierdoor hard oplopen en je zal hierdoor een zeer mooie en geweldige tijd beleven bij deze video slot machine van Quickspin.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel