Sinbad

SinbadSinbad ken je vast wel als de hoofdpersoon uit het gelijknamige sprookje. Quickspin heeft nu ook een online slot gemaakt met hem in de hoofdrol. Dit is een spel geworden dat enorm leuk is om te spelen en waar je dan ook nog eens prachtige winsten mee kunt behalen. Het laat direct een indrukwekkende afbeelding zien van een slang en dit is een goede voorbode van de spanning die je in het spel zal ervaren. Het spel is namelijk enorm spannend om te spelen en zal je soms op het puntje van de stoel laten zitten. Dit is ook omdat de afbeeldingen die er in het spel te zien zijn mooi gemaakt zijn. De hele sfeer van het spel klopt verder ook en ook daarom zal je dit spel graag spelen.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Het slot van Sinbad geeft je leuke mogelijkheden

Leuke mogelijkhedenGa je het slot spelen dan zal het je meteen opvallen dat dit een slot anders is dan de slots die je gewend bent. Er zijn wel vijf wielen maar we zien niet de traditionele drie rijen. Dit is alleen bij het eerste en het vijfde wiel het geval. De middelste vier rijen hebben vier rijen. Dit maakt het dat het mogelijk is om leuke winsten te draaien. Dit kun je dan doen op veertig winlijnen. De nummers van deze winlijnen zie je aan de zijkant van het spel staan. Klik je op een nummer van een winlijn dan zie je meteen hoe die loopt. Ook als je een winst weet te behalen dan wordt er getoond op welke winlijn dit is geweest. Daarnaast krijg je dan ook meteen te zien hoeveel winst je hebt gemaakt. Het spel is dus ook duidelijk en overzichtelijk en dit maakt het dat dit ook een spel is dat voor de beginnende spelers geschikt is.

Spelen op mobielHet spelen op de mobiele apparaten

Het is niet altijd zo dat wanneer een spel leuk is op de computer dat die dan ook leuk is om op de mobiele apparaten te spelen. Dat is bij Sinbad wel het geval. Dit spel zal je vanaf de eerste spin in de greep houden. Er is dan ook nog eens een bonus spel die je gratis spins geeft en deze spins die zorgen er voor dat het veel makkelijker wordt om een leuke winst te behalen. Wanneer je de melding te zien krijgt dat je gratis spins hebt gewonnen dan zal je daar ook heel blij mee zijn.

Zonder verplichtingenGratis spelen zonder verplichtingen

Wil je graag eerst weten hoe het spel speelt zonder dat je een storting wilt doen dan kan dit door het spel gratis te gaan spelen. Het spelen dat doe je dan voor je plezier en er kunnen dan geen echte winsten worden behaald. Je zal dan al snel merken dat Quickspin met Sinbad een erg mooi spel heeft gemaakt en dat je hier graag met echt geld op zal spelen. Het is dan mooi om te weten dat dit op ieder moment mogelijk is.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel