Hidden Valley

Hidden ValleyDe Hidden Valley gokkast van Quickspin is een zeer aantrekkelijk gokkast met vijf wielen en met drie of vier rijen. Er zijn namelijk twee wielen met drie rijen en drie rijen met vier rijen. De buitenste twee rollen tellen drie rijen en de middelste drie rollen tellen vier rijen. Zie welke kansen op het winnen van een prijs krijgt. Er zijn meer combinaties mogelijk. Het is een gokkast met een Aziatisch thema, wat duidelijk op de achtergrond en ook op de symbolen van deze gokkast terugkomt. De verborgen vallei gokkast is erg mooi gemaakt en kent verschillende extra opties. Er zijn ook wild multipliers en andere opties om het spel nog aantrekkelijker te maken.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Hoe speel je de gokkast Hidden Valley?

Hoe spelenDe gokkast kun je erg snel gaan spelen en het spel kun je snel beheersen. Het is een online gokkast met volop mogelijkheden en extra’s waar je van kunt genieten. Je kunt vanaf een cent per winlijn gaan spelen. Hierdoor kun je vanaf veertig cent per ronde gaan spelen. Natuurlijk kun je dit bedrag hoger maken. Ook kun je de vier opties activeren om met multipliers te gaan spelen. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om een ronde te spelen bij deze gokkast. Er zijn trouwens multipliers welke tot tien keer de winst uitbetalen. Zelfs wanneer je dus met niet zoveel geld per De free spinsronde speelt kan het dan leuk oplopen.

De free spins

De bonusgame wordt gestart wanneer er op de middelste drie rollen een bonus symbool verschijnt. De free spins worden dan opgestart en het is mogelijk om de meest mooie prijzen te winnen en te incasseren.  Het is goed om zelf te ontdekken wat er allemaal kan en om ook een leuke prijs te winnen. Een goede casino goksite zal je een eerlijke kans geven.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel