Firestorm

FirestormGa je het slot van Firestorm spelen dan speel je een slot dat je niet snel meer los zal laten. Dit komt omdat dit een slot is met vele mogelijkheden maar ook omdat het een spel is dat goed in elkaar zit. Wanneer het spel start dan zie je al meteen dat de winsten tot vijfmaal vermenigvuldigd kunnen worden. De wielen die laten afbeeldingen zien van verschillende robijnen zien en ook van andere waardevolle sieraden. Je ziet direct aan de afbeeldingen dat ze van hoge kwaliteit zijn. Uiteraard is het aan jou om met al deze afbeeldingen dan de winnende combinaties te draaien. Dit kan dan het begin zijn van een zeer mooie winst.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Met Firestorm snel je winst vergroten

Snel je winst verhogenEr zijn veel manieren om een mooie winst te behalen. Dit komt onder andere door de vele winlijnen. Het spel kent er maar liefst 243 en het zal dan ook niet lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Heb je een winst behaald dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en ook zie je dan wat de winst is die je hebt behaald. Het zijn dan leuke animaties die getoond worden. Ook worden er leuke geluiden afgespeeld. Telkens als je deze geluiden hoort dan zal je blij zijn aangezien je dan weet dat je een leuke winst hebt weten te behalen. Het spel kent vijf wielen en deze hebben drie rijen. Het geven van een spin aan het slot dat kan met een simpele aanraking. Het spel is simpel van opzet maar dit maakt het juist dat het een leuk spel is om te spelen. Al na een paar spins zal je weten hoe het spel gespeeld moet worden en dit is dan ook een online gokkast die bij uitstek geschikt is voor de beginnende De wildsspelers.

De wilds zie je graag op de wielen

De symbolen van de wilds die zal je graag op de wielen zien. Er zijn er twee. Er is de normale wild en dit zijn vele groene robijnen in een afbeelding. Toch is er nog een andere wild en Speel gratisals je daar een winnende combinatie mee weet te draaien dan zal de vermenigvuldiger gestart worden en dan is het mogelijk om tot vijfmaal je winst uitbetaald te krijgen. Deze wild die zie je verschijnen uit een groot vuur en dit is zeer indrukwekkend om te zien. Het zijn ook de animaties die dit spel leuk maken om te spelen.

Pak je mobiel en speel gratis

We kunnen nog veel langer over dit spel schrijven maar waarom zou je zelf niet gaan spelen dan meteen merken dat Quickspin met Firestorm wel een hele leuke gokkast heeft gemaakt. Dan zal je ook direct merken dat het helemaal geen probleem is om dit spel op de mobiele apparaten te spelen. Het spelen dat doe je met virtueel geld en dit maakt Pak je mobielhet dat er geen echte winsten te behalen zijn. Heb je het spel gratis gespeeld en wil je wel graag de spanning voelen als je met echt geld speelt dan is dit op ieder moment mogelijk.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel