The Wild Chase

The Wild ChaseDe gokkast The Wild Chase is een mooie online gokkast van Quickspin. Het is een automaat die op vele andere gokkasten lijkt. Het is echter een gokkast waar iedereen volop van kan genieten en een mooie tijd mee kan beleven. Er zijn vijf wielen en drie rijen en meerdere winlijnen. Er zijn 25 winlijnen op precies te zijn. Het is heerlijk om de mogelijkheden te verkennen en om ook een mooie tijd bij deze gokkast te hebben. De bonusgame en ook de multipliers maken van deze normale gokkast een aantrekkelijk gokautomaat. Het is gewoon goed om er zelf een keer een kijkje te gaan nemen in een goed internet casino met Quickspin gokkasten.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Hoe te starten?

Hoe te starten?Deze gokkast is niet erg complex of moeilijk om te leren kennen. De gokkast kun je snel leren kennen en je kunt er snel een paar ronden gaan spelen. Je drukt op de spin button rechts onderin en maakt eventueel ook gebruik van de autospin functie. Hierdoor hoef je niet steeds op de start knop te drukken. Het is heerlijk om de mogelijkheden te verkennen en om zo te starten. Met de 25 winlijnen maak je een goede kans op winst en is het mogelijk om sneller een goede combinatie op de rollen te krijgen. Er zijn een aantal multipliers om de winst nog hoger te maken. Een lage inzet kan hiermee een aantrekkelijke en hoge winst worden.

De features van deze gokkast

De featuresHet is natuurlijk heerlijk om meerdere ronden te spelen bij deze online gokkast. Het is mooi om de kansen te pakken en om te zien hoe ook jij kunt slagen bij deze gokkast. De animaties zijn aantrekkelijk en het is ook mogelijk om meerdere re-spins te krijgen. Hierdoor is het nog leuker en mooier om een aantal ronden te spelen bij deze gokautomaat. Ook de bonusronden bieden volop kansen om je winsten te verhogen.

 

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel