Illuminous

IlluminousHet slot Illuminous is gemaakt door Quickspin en dit is een fabrikant die veel aandacht aan de spellen besteedt. Dit zie je ook weer terug in dit spel. Het is een spel wat er op het eerste gezicht simpel uitziet maar waar je wel veel plezier aan zal beleven. Begin je met spelen dan zal je al snel begrijpen waarom er zoveel spelers zijn die dit spel zo graag spelen. Het spel brengt een bepaalde spanning met zich mee en daarom wil je steeds weer weten wat er bij de volgende spin gaat gebeuren. De afbeeldingen op de wielen dat zijn robijnen en er zijn ook diverse letters en cijfers te zien. Hiermee dienden dan de winnende combinaties gedraaid worden.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Illuminous biedt veel actie

Veel actieNaast dat Illuminous je spanning biedt is het ook een spel wat je actie garandeert. De muziek die past perfect bij het spel en dit maakt het een spel waarvan de sfeer helemaal klopt. We zien bij het spel vijf wielen en deze wielen die hebben dan drie rijen. Er zijn twintig winlijnen waar op gespeeld wordt. De nummers van deze winlijnen die worden aan de zijkanten van het scherm weergegeven. Het is mogelijk om deze aan te tikken op het touchscreen en dan zie je meteen hoe de winlijn loopt. Weet je een winnende combinatie te draaien dan zie je ook direct op welke winlijn dit is geweest en dan zie je ook meteen wat de winst is die je hebt behaald. Doordat het spel niet lastig is om te leren is dit ook een spel wat uitermate geschikt is voor de startende speler. Ook kan het zijn dat je nog nooit een spel van Quickspin hebt gespeeld en dan is dit ook een prima spel om mee te beginnen. Het spel mag een simpele opzet hebben maar is wel enorm spannend om te spelen.

Gratis spins als bonus

Gratis spins als bonusWil je graag gratis spins om de winst nog verder te kunnen vergroten dan is dit mogelijk. Het is namelijk mogelijk om gratis spins als bonus te krijgen. Er zijn hier speciale symbolen voor waar je dan de winnende combinaties mee moet draaien. Deze gratis spins die geven je dan de mogelijkheid om langer door te spelen en zo kun je de winst dan weer gaan vergroten. Een hogere winst daar doe je het natuurlijk allemaal voor maar ook de spanning die bij het bonus spel komt kijken is leuk om te ervaren.

Laat je overtuigen door het spel

Laat je overtuigenWe willen je aanraden om Illuminous eens te spelen en je dan te laten overtuigen. Het spelen dat kun je gratis doen op deze pagina en je ziet dan direct dat het een spel van hoge kwaliteit is wat ook ongelooflijk spannend is. Het gratis spelen dat doe je met virtueel geld en er zijn dan geen echte winsten te behalen. Wel geeft je dit de mogelijkheid om het spel goed te leren kennen. Pas wanneer jij overtuigd bent van de kwaliteiten van dit spel dan ga je voor echt geld spelen. Misschien win jij dan ook wel een prachtig geldbedrag.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel