Titan Thunder

Titan ThunderOntdek de mogelijkheden die de Titan Thunder gokkast van Quickspin je allemaal te bieden heeft. Het is een heerlijke gokkast met volop mogelijkheden en kansen om met een mooie winst naar huis te gaan. Het is een gokkast met een extra wiel! Het is het zesde wiel, dat ook wel het Titan Thunder wiel genoemd wordt. Het wiel is trouwens negen van de tien ronden niet actief. Wanneer het wel actief is, dan heb je natuurlijk veel meer kans op mooie prijzen. De gokkast kent vijf wielen (plus een extra), vier rijen en ook vijftig winlijnen. Het is een gokkast met meerdere symbolen, waaronder het bonus free spins symbool en ook een wild symbool. Hierdoor krijg je volop mogelijkheden om een mooie prijs in de wacht te slepen. We weten zeker, dat ook jij hier volop van kunt genieten.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Hoe speel je bij deze gokkast?

Hoe spelenDe gokkast heeft een zesde wiel, maar verder is er niet veel meer of veel anders dan bij de normale gokkasten. Het is dus een gokkast die je snel kunt leren kennen en waar je ook snel een prijs kunt winnen. Het is mogelijk om volop te genieten van de mogelijkheden om een goede prijs in de wacht te slepen. Er is een spin knop en ook een autoplay functie bij deze automaat. Het maakt het mogelijk om sneller meerdere ronden te spelen en je te ontlasten van het drukken op de play knop. Iets wat natuurlijk wel fijn en prettig is. Je vindt onderin trouwens ook de paytable.

Hoe werkt het extra wiel?

Extra wielHet valt natuurlijk direct op wanneer je bij deze gokkast gaat starten, dat er een zesde wiel is. Het is een wiel dat het hele spel paars doet kleuren wanneer het start. Het wiel wordt een normaal wiel dat gewoon meedraait. Wanneer het gaat onweren is het echter feest en zal je tot acht wilds op de rollen zien komen met bliksemschichten. Het is mooi om te zien en om de mogelijkheden te ontdekken bij deze gokkast. Het is niet alleen een groot plezier om dit te beleven, maar ook goed voor de winsten die je mag verwachten. Geweldig gewoon!

 

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel