Crystal Queen

Crystal QueenEen van de betere gokkasten van Quickspin is de Crystal Queen gokkast. De gokkast kent drie rijen en soms zes rijen. Afhankelijk van waar je bent in het spel worden de drie extra rijen actief. Standaard speel je met drie rijen en zijn de bovenste drie rijen bevroren. Ook heeft de gokkast vijf wielen. Het is een mooie online gokkast waar je een leuke tijd kunt hebben.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Hoe werkt deze gokkast?

Hoe werkt deze gokkastDe Crystal Queen gokkast is niet erg moeilijk om te begrijpen. Na een paar ronden zal je de gokkast goed begrijpen. Je kunt eventueel nog de paytable erbij pakken om zo te zien, welke prijzen je allemaal kunt winnen. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken van deze online gokkast. Het is mooi ook om de extra wielen in actie te zien. Het gebeurt wanneer je een winnende combinatie hebt. Je kunt dan volop genieten van deze online video slot machine.

De extra features

De extra featuresNatuurlijk is er nog veel meer dan alleen maar een set extra rijen. Er zijn namelijk ook multipliers welke actief worden en ook zijn er verschillende wild symbolen. Ontdek of je geluk zal hebben in een online casino bij de gokkasten van Quickspin. Het is een zeer leuke gokkast welke je tal van mogelijkheden biedt om een mooie prijs in de wacht te slepen. Succes.

Ontdek het zelf! 

Ontdek het zelfNatuurlijk is het het beste om je eigen mening te vormen om zo te weten of je vaker naar deze gokkast wilt gaan. Uiteraard hoef je niet direct met je eigen geld te gaan spelen, maar kun je ook verschillende ronden met het oefengeld gaan spelen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken van een gokkast met meer dan de normale drie rijen en tal van andere functies en opties.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel