Genies Touch

Genies TouchAls je graag sprookjes leest of ziet dan zal het slot van Genies Touch je zeker gaan bevallen. Deze gaat over het sprookje van de geest in de fles. De afbeeldingen die op de wielen te zien zijn hebben daar ook mee te maken. De geesten die zie je staan maar ook de fles zelf is te zien. Daarbij zijn er ook robijnen in verschillende kleuren te zien. Wanneer je met deze afbeeldingen winnende combinaties weet te draaien dan zal je leuke winsten kunnen behalen. Quickspin heeft met dit spel hoge kwaliteit uitgebracht en dit zie je meteen aan de kwaliteit van de afbeeldingen. Toch is er meer want de hele sfeer van het spel is goed en dit zal er dan voor zorgen dat je steeds verder wilt spelen.

Het spelen kun je doen op vijf wielen met drie rijen. Er zijn twintig winlijnen waar je op kunt spelen. Weet je een winst te behalen dan zie je meteen hoe groot de winst is en dan zie je ook op welke winlijn dit is geweest. Het spel is duidelijk en overzichtelijk en ook als je dit spel op de mobiele apparaten speelt dan zal het geen enkel probleem zijn om het spel te bedienen.

Speel nu en krijg tot €800 gratis!

Genies Toch kent een leuk bonus spel

Leuke bonusTijdens het spelen van Genies Touch kun je van een leuke bonus gebruik maken. Dit kan door de bonussymbolen te draaien en dan kun je gratis spins verdienen. Met deze spins kun je gratis langer doorspelen en dit maakt de kans op het behalen van een leuke winst groter. Het spel heeft vele mogelijkheden om je langere tijd aan je scherm gebonden te houden. Je hoeft niet in sprookjes te geloven om toch een leuke winst te behalen. Genies Touch zorgt ervoor dat dit al snel werkelijkheid kan worden.

18plus
© 2023 | Quickspin Mobiel